Artiklar filtrerade på datum: mars 2017

Har du gått utbildningen SMART Coach är det dags att uppdatera dig på nya SMART Learning Suite! SMART Notebook 17 kommer under våren med fantastiska nyheter:

Fler möjligheter för elever och lärare att kommunicera och kollaborera med datorer, chromebooks, plattor, telefoner och den digitala gemensamma ytan, både i klassrummet och på distans.
Vi inspirerar och visar hur ni tar nästa steg med digitala verktyg i undervisningen.

Vi bjuder på vin och tilltugg.

Välkommen!

Plats SETT 2017, Konferensrum S2 på Kistamässan
Tid torsdagen 4 maj kl. 15.00 - 16.30
Pris Kostnadsfritt för SMART Coach, begränsat antal deltagare, först till kvarn.
Boka plats För att säkra din plats, anmäl dig idag via formuläret nedan:

https://goo.gl/forms/gcNCKjvOZDYIIgHF2

Läs inbjudan HÄR >>

 

Publicerad i Aktuellt

Har du en SMART Board i klassrummet eller är du nyfiken på hur man kan jobba med en interaktiv tavla eller skärm i undervisningen? Välkommen på kostnadsfri utbildning under SETT-dagarna på Kistamässan!

Vi visar hur elever och lärare kan kommunicera och kollaborera med datorer, plattor, smarta telefoner och den digitala gemensamma ytan, både i klassrummet och på distans.


Plats SETT 2017, konferensrum S2 på Kistamässan
Tid torsdagen 4 maj kl. 13.00 - 14.30
Pris Kostnadsfritt för SETT-besökare,
begränsat antal deltagare, först till kvarn.
Boka plats För att säkra din plats, anmäl dig idag till
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., ange ”SMART utbildning på SETT 2017”

Läs inbjudan HÄR >>

Publicerad i Aktuellt

En introduktion till solsystemet med fina bilder och flera övningar i SMART lab, bland annat MonsterQuiz, Gameshow och avslutande Responsefrågor.

Andra funktioner i filen:

 • Magiska pennan
 • SMART Blocks
 • Inbäddad YouTube-film
 • Bildsök 
 • Pull tabs
 • mm...

Använd filen som den är eller plocka det som passar din klass/grupp.

Se filmerna nedan hur du skapar egna SMART lab-övningar och hur du ändrar i befintliga:

https://www.youtube.com/playlist?list=PL-2W21LxrqPv1iDNAHPDcNvAahJWzC6Ry

Mer info

 • År Förskola, Grundskola 1, Grundskola 2, Grundskola 3, Grundskola 4, Grundskola 5, Grundskola 6, Grundskola 7, Grundskola 8, Grundskola 9, Gymnasium 1, Gymnasium 2, Gymnasium 3, Komvux, Särskola, SFI, Folkhögskola
Publicerad i Fysik

Stockholms stad satsar brett på digitaliseringen i skolan och tecknar centralt treårsavtal med svenska distributören Netsmart AB på mjukvarusviten SMART Learning Suite. Nu kan stadens pedagoger nyttja fördelarna fullt ut med digitala verktyg och digitala undervisningsmetoder.
SMART Learning Suite består av pedagogiska mjukvaror som på olika sätt länkar samman lärare, elever och alla digitala verktyg såsom plattor, chromebooks, datorer, telefoner och den gemensamma digitala ytan till en pedagogisk helhet i och utanför klassrummet.
- Alla barn har rätt till en likvärdig utbildning och nu när alla lärare får samma förutsättningar är det så mycket lättare att nå det målet, säger Yvonne Littbrand, grundskollärare på Sjöstadsskolan i Stockholm.
Att alla pedagoger i staden nu kan arbeta i samma pedagogiska mjukvara förenklar kollegialt samarbete både lokalt och globalt.
- Lärare lägger ett stort antal timmar på att planera lektioner och nu när vi kan dela med andra skolor blir även likvärdigheten i staden större, säger Yvonne Littbrand.
För Jonny Gullstrand på utbildningsförvaltningen i Stockholms stad är det viktigt att satsningen kommer alla elever och pedagoger till del:
- Vi har byggt in en stor utbildningssatsning tillsammans med Netsmart i avtalet som gäller under hela treårsperioden. Det är viktigt att pedagoger och skolledare förstår möjligheterna med SMART Learning Suite och använder sina digitala verktyg fullt ut i undervisningen.

Mer information:

 • SMART Learning Suite är den marknadsledande pedagogiska mjukvarusviten för interaktiva skrivtavlor, skärmar och projektor med cirka 50 miljoner användare över hela världen.
 • SMART Learning Suite är en mjukvarusvit som innehåller flera mjukvaror som alla ökar engagemanget och interaktionen hos eleverna i klassrummet, däribland SMART Notebook, SMART lab och SMART response. SMART Learning Suite effektiviserar även lärarens arbete vilket gör att arbetsbördan lättar. 
 • Alla pedagoger i Stockholm stad som omfattas av avtalet får kostnadsfritt medlemskap i användarföreningen SMARTKlubben.

Läs mer om SMART Learning Suite >>

Läs mer om det centrala avtal som Stockholm stad har slutit med Stockholm stad >>

Publicerad i Aktuellt

Flip cards på vilka det står beskrivningar av olika geometriska figurer. Försök klura ut vilken figur som sökes och klicka på kortet för att se om du hade rätt.

Mer info

 • År Grundskola 4, Grundskola 5, Grundskola 6
Publicerad i Matematik
16/03/2017

Fordon

Sortera olika fordon efter vilka som använda i luften och vilka som använda på marken.

Mer info

 • År Förskola, Grundskola 1
Publicerad i Samhällskunskap

En uppdaterad fil med alla nya sedlar, mynt som gäller från och med 1 juli 2017 och även fakta om personerna på våra nya sedlar.

Se också i filen hur du kan spara ner alla sedlar och mynt till mappen "Mitt innehåll" i Notebook så att du har dem lättillgängliga vid alla typer av övningar där mynt och sedlar kan nyttjas.

 

Mer info

 • År Förskola, Grundskola 1, Grundskola 2, Grundskola 3, Grundskola 4, Grundskola 5, Grundskola 6, Grundskola 7, Grundskola 8, Grundskola 9, Gymnasium 1, Gymnasium 2, Gymnasium 3, Komvux, Särskola, SFI, Folkhögskola
Publicerad i SMARTKlubbens exempel

Är du lärarstudent och nyfiken på hur man kan jobba med en interaktiv tavla eller skärm i undervisningen? Vi visar hur elever och lärare kan kommunicera och kollaborera med datorer, chromebooks, plattor, smarta telefoner och den digitala gemensamma ytan, både i klassrummet och på distans.

Vi bjuder på lunch och fika

 • Tid torsdag 16 mars kl. 9.00 - 12.00
 • Plats Netsmart Vretenvägen 10 i Solna
 • Pris kostnadsfritt för lärarstudenter
 • Ta med dator med laddare.
 • Diplom efter genomförd utbildning får du diplom att visa för kommande arbetsgivare
 • Anmälan senast måndag den 13 mars 2016
  Mejla anmälan med ditt namn och mejladress till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Ladda hem inbjudan >>

Välkommen!

Publicerad i Aktuellt
Go to top