SEE Izabelle Norgren

Jag heter Izabelle Norgren och jobbar på Stöde skola 4 mil väster om Sundsvall. Jag kom först i kontakt med en SMART Board på mitt första fasta jobb på Söråkers skola 2010. Den var nyinstallerad och vi var några stycken som gick steg 1 strax efter terminsstart. Redan då insåg jag vilket fantastiskt verktyg en SMARTboard är. Vilket komplement både för mig och för eleverna.

När jag kom till Ankarsviks skola höll jag utkik efter kommande utbildningar. För varje utbildning blev man mer engagerad och ville lära sig ännu mer, man är aldrig fullärd vilket är underbart. Skolan blev under min tid där fullutrustad och alla lärare kom igång och använde sina tavlor dagligen. Jag rörde mig vidare mot nya utmaningar och är som sagt nu i Stöde på en skola med många engagerade kollegor men som inte är utrustade med SMART Board-tavlor i alla klassrum. Vi delar snällt på det som finns och fortsätter sträva mot fler tavlor då i princip alla vill arbeta med detta verktyg.

Nu är jag i full fart med att utbilda andra samtidigt som jag hittar fler ställen att kommunicera med andra SEE och lärare som jobbar med eller vill jobba med SMART Board-tavlorna.
Det senaste jag har kommit igång med i klassen är att i år delta i ett projekt med Chromebooks till alla mina 3or som är deras hela tiden, varje lektion och att kicka igång GAFE, jag lovar att uppdatera er med hur det fortlöper :)
Tänk om alla fick chansen att jobba med en SMARTboard och programvaran Notebook i sitt klassrum!

 

Go to top