SEE Emelie Allen-Ross

Mitt namn är Emelie Allen-Ross och jag jobbar som förstelärare på Kvisthamraskolan i Norrtälje. Jag har ett stort intresse för IKT och älskar verkligen att arbeta med SMART Board som en del i detta.

Jag använder SMART Boarden i stort sett under varje lektion och planerar även mina lektioner i SMART Notebook där det finns oändliga möjligheter att göra roliga och interaktiva lektioner. Mina elever tycker att SMART Boarden är ”ascool” och tar varje tillfälle i akt att få gå fram och använda den själva. Den funktion som vi använder extra flitigt är Shout it out där eleverna kan skicka in sina tankar och ideér till tavlan för att sedan kunna gruppera och bearbeta det som kommer upp. Eleverna har även använt lektionsinspelaren i SMART Notebook för att spela in instruktionsfilmer i matematiken som de sedan laddat upp på Youtube.

Att få bli en SMART Exemplary Educator, SEE var en stor ära för mig och det är jätteroligt att få ta del av andra SEE´s tankar och ideér runt om i världen. Det ger mig mycket inspiration och får mig att hela tiden vilja lära mig mer.

Läs mer

Go to top