SEE Jeanette Ryrbo

Mitt namn är Jeanette Ryrbo och jag är förstelärare på Jörlandaskolan i Stenungsunds kommun. Jag arbetar som klasslärare i en årskurs 1 där jag undervisar i engelska, matematik, svenska och SO.

 

Jag läste även till IKT pedagog och ett av mina största intressen är att få arbeta med digitala verktyg. I svenskan skriver eleverna sig till läsning och i matematiken och Engelskan använder jag mig till stor del av SMART Boarden i undervisningen. Genom att använda SMART Boarden i klassrummet lyckas jag få eleverna motiverade och mycket intresserade vilket jag älskar.

Första gången jag kom i kontakt med en SMART board var 2007 när min kollega ansökte om att få en SMART board i sitt klassrum. Jag har sedan dess använt SMART boarden i nästan alla genomgångar av matematik och engelska.

Att få äran att bli SMART Exemplary Educator, SEE var jätteroligt. Så nu ser jag framemot att få bli inspirerad av alla SEEare runt om i världen och inspirera andra i min omgivning till att använda sig av SMART boarden och tycka att det är ett lika roligt verktyg som jag tycker att det är.

Go to top