Oj va kul Skolforum var 2010

Under Skolforum var det fart i dagarna tre. Hur många som passerade vår monter under dessa dagar vet vi inte, men totalt på mässan var det ca 17 000 anmälda. Dagarna blandades med SMART Board inspirationspass, möte med pedagoger, pedagogiska dragningar i Lärarnas Riksförbunds monter och visningar av den digitala studiecirkeln i Epagos monter.

Samtliga dagar hade vi hjälp av pedagoger från olika skolor som visade och berättade om hur de använder SMART Board i klassrummet. Det var en glad blandning av SMART Board lärare från F-6, högstadiet och Komvux. Vi hade även elever i montern, de pratade och visade ur ett elevperspektiv hur de arbetar med SMART Board, inte bara i skolan utan även hemma.  

Dagarna fylldes även av utbildningspass, föreläsningar av våra bloggare på SMART Klubben-                             Piff och Puff samt en föreläsning om SMART Board ur ett skolledarperspektiv. Alla aktiviteter var mycket uppskattade. Stort tack till alla som hjälpte oss under dessa hektiska dagar.

Sammanfattningen av Skolforum är att efterfrågan på vad man kan göra med sin SMART Board är stort och att det finns en stor nyfikenhet av att vilja lära sig mer.

Kanske är det redan nu dags att börja tipsa skolledningen om vad ni ska fylla nästa års kompetensutvecklingsdagar med, ta in då kompetensutveckling i SMART Board användning J

Hälsningar Alexandra & SMART Board gänget

Go to top