Lärarstudentevent

Min dag igår (18/1) var helt underbar, jag hade ingenting med mig in i lokalerna när jag kom och trodde att dagen skulle bli lång att sitta och lyssna en hel dag, men när jag åkte hem var jag alldeles i extas. Jag lärde mig hur mycket som helst under dagens korta timmar som bara flög förbi och jag ville inte åka hem utan jobba mera med alla nya kunskaper.

Dagens upplägg var kanon, det började med mest teori och en mycket god frukost, som sedan övergick till att vi fick prova och testa allt vi nyss lyssnade till. Dagen fortsatte att växla mellan teori och praktik, med ett avbrott för en liten lunchpromenad till ett lunchställe med helt gudomligt god mat.

Till sist tog dagen slut och mina tankar kring Smartboard är bara positiva, känslan jag gick ut med ifrån lokalerna var att jag inte vill jobba utan en smartboard i klassrummet. Upplägget var helt fantastiskt vi fick testa och upptäcka mycket själva och det är ju den praktiska metoden som är det bästa sättet att lära sig . En mycket värd dag fast det var en bit att resa, men helt klart en helt fantastisk dag som jag kommer minnas länge i livet och tyckte att det var synd att inte flera lärarstudenter tog tillfället i akt.

 

Med vänlig hälsning Carina Sällström

Go to top