Ska du åka till BETT och vill ta del av det senaste från SMART?

Välkommen att anmäla dig och dina kollegor till någon av alla spännande föreläsningar som SMART erbjuder om de nya funktionerna i mjukvarorna SMART Notebook och SMART amp, samt den helt nya produkten SMART Kapp. Hur skapar vi mer engagemang och glädje i klassrummen med alla de olika digitala verktygen som finns till hands? Hur samverkar SMART Board med datorer, surfplattor, iPads och smarta telefoner? 

Läs mer om föreläsningarna och anmäl dig här

Netsmart partner och medarrangör till DIU@BETT

För åttonde året i rad arrangerar DIU, Datorn i Utbildningen, en studieresa till BETT. SMARTKlubben/Netsmart är även i år partner till DIU och under BETT deltar vi bland annat som föreläsare.

Det vore kul om du ville följa med! BETT är galet stort och galet kul. När du åker med DIU får du tillgång till ett gediget program av välrenommerade föreläsare och hjälp att hitta godbitarna i IT-djungeln. Gemensamt hotell med välkomstevent, gemensam middag, seminarier, gudade turer på BETT m.m. - tillfällen till nätverkande och erfarenhetsutbyte är stort!

"Det är bland det mest inspirerande jag varit med om. Att träffa alla människor, byta idéer och erfarenheter, och se och pröva ny teknik." Från utvärdering DIU:s BETT-resa 2014

"Det var intressanta föreläsningar, bra koppling till mässan och väldigt bra logistik och information" Från utvärdering DIU:s BETT-resa 2014.

Läs mer om BETT Show den 21-24 januari 2015 här

Läs mer om DIU på BETT här

Läs programmet DIU på BETT här

Anmäl dig här

Hoppas vi ses i London 2015!

Go to top