Guldäpplet fyller 15 år - dags att nominera!

Har du en lärarkollega som har gjort framstående insatser för att utveckla elevernas lärande med stöd av IT på din skola? Någon som dessutom har uppmuntrat kollegor i den egna skolan och kommunen?

NU ÄR DET DAGS: Nominera henne eller honom till lärarpriset Guldäpplet, senast den 1 juni!

Guldäpplet delas ut årligen till en eller flera lärare som har förnyat lärandet med stöd av IT i den egna undervisningen och som inspirerat elever och kollegor i ett lokalt, kommunalt och gärna även nationellt verksamhetsfält.

1 juni, är sista datum för nominering.
Mer information om priset, nominering och kriterier, tidigare vinnare, videopresentationer med mera hittar du på diu.se/guldapple Du skickar din nominering, med utförlig motivering, till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vinnaren av Guldäpplet presenteras på Skolforum i Stockholm i oktober. Priset består av ett stipendium på 25 000 kronor och ett munblåst glasäpple.

Guldäpplet delas ut av Stiftelsen Yngve Lindbergs minne vars partners är: Netsmart AB, Lärarförbundet, Lärarnas Riksförbund, Sveriges Kommuner och Landsting, Specialpedagogiska skolmyndigheten, Statens Medieråd, Gleerups Utbildning AB,  Studentlitteratur AB, Tieto Education tillsammans med grundarna Föreningen DIU och stiftelsen DIU.

Go to top