SMARTKlubben är Sveriges största användarförening för interaktiva verktyg

SMARTKlubben delarpedagoger med sig av sina lektioner, övningar och erfarenheter. Här får du tillgång till SMART Certifierad utbildning med möjlighet att bli SMART Diplomerad skola, gratis inspirations- och nätverksträffaroch mycket mer.

Syftet med SMARTKlubben

Syftet med SMARTKlubben är att stötta pedagoger som använder interaktiva lösningar från SMART och andra digitala verktyg i sin verksamhet, uppdatera, inspirera och ge nya infallsvinklar.

Om oss

Alla som arbetar SMARTKlubben är utbildade pedagoger som har arbetat med SMART interaktiva produkter i förskola och skola. Samtliga är SMART Certifierade utbildare. Vi brinner för digitala verktyg i undervisningen och vet att SMART Board med mjukvaran SMART Notebook kan skapa en mer engagerande undervisning, bättre arbetsvillkor för pedagogerna och högre måluppfyllelse hos eleverna.

Drivs av Netsmart AB

SMARTKlubben drivs av Netsmart AB, distributör för SMART i Sverige. Netsmart har ett direkt samarbete med tillverkaren, SMART Technologies i Kanada. Netsmart AB har byggt upp ett rikstäckande nätverk av noga utvalda återförsäljare som säkerställer att du som kund får ett professionellt bemötande i alla led, från valet av produkter och utbildning till installation och teknisk support. 

Medlemsvillkor

Den kostnadsfria tillgången till SMARTKlubben gäller endast om SMART produkter har inhandlats genom Netsmart och av Netsmarts ackrediterade återförsäljare. Om skolan inte har köpt någon SMART Board genom Netsmart och av Netsmarts ackrediterade återförsäljare tillkommer en avgift på 5000 kr per enhet för att göra denna godkänd för service genom ackrediterad återförsäljare samt en startavgift till SMARTKlubben på 5 990 kr per skola. Den kostnadsfria tillgången till SMARTKlubben och dess tjänster kan utebli/nekas eller upphöra av Netsmart om ovan krav inte är uppfyllda.

Kontakta SMARTKlubben/Netsmart

Välkommen att mejla oss Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakt SMARTKlubben

Vretenvägen 10

171 54 Solna

+46 (0)10-150 06 00

Om oss

Go to top