Nyheter från supporten på Netsmart

• Skärmdela med QR-kod i SMART Screen Share-appen

Ladda hem appen SMART Screen Share för att dela din skärm till SMART Board iQ. Se nedan guide hur du skärmdelar/skärmspeglar dina olika digitala enheter (datorer, chromebooks, plattor och telefoner) t...
    Läs mer

• Återskapa korrupt SMART Notebook-fil

Om du råkar ut för att en Notebook-fil blir korrupt kan du försöka återställa den enligt nedan guide:
    Ladda hem guide för återställning av korrupt Notebook-fil >> Pdf, 303 kB.
    Läs mer

• Viktigt angående Mac och SMART Learning Suite

Nya säkerhetsinställningar att godkänna för att allt ska fungera på din SMART Board
    Efter att du har uppdaterat ditt operativsystem till Mac OS Catalina eller OS Mojave måste du godkänna säkerhetsinställningar efter installationen för att allt ska fungera i SMART Learning Suite.

1. L...
    Läs mer

• Google-integration i SMARTs Adminportal

Nu blir det ännu enklare för Google-skolor att administrera användare i SMART Learning Suite
    Via SMARTs adminportal är det nu möjligt att administrera SMART Learning Suite-användare via G-suite, se bilder nedan.

Läs mer

• Öppna filer på SMART Board via USB-minne

Nu kan du öppna filer och dokument på din SMART Board iQ via en USB-sticka
    I den senaste uppdateringen 3.4 kan du öppna dokument på din SMART Board iQ via ett USB-minne, För att detta ska vara möjligt behöver du först ladda hem de olika applikationerna (Word, Excel, PowerPoi...
    Läs mer

Artikelarkiv: